Undervisning og kurser i almen italiensk og forretningsitaliensk

For dig der, uanset dit kendskab til italiensk, ønsker at starte på eller gå i dybden med italiensk, som det tales i dag, med forståelse for kultur og mentalitet og de mange regionale varianter og dialekter, der influerer på standarditaliensk.

Læs hvad folk siger om min undervisning

Saml et par stykker, et helt hold eller tag selv et individuelt forløb hos mig. Jeg designer kurset fuldstændig efter, hvad du ønsker at lære og lægge vægt på, og jeg underviser på alle sprogniveauer – hos mig i Klareboderne i København eller online.

Nedenfor kan du få lidt inspiration til et forløb med fokus på ét eller flere elementer…

1 privatkursist

895,- / 45 min.


Skriv til mig

Ved 2 eller flere kursister (pr. person)

695,- / 45 min.


Skriv til mig

Inspiration til et forløb med fokus på ét eller flere elementer.

ECCO!


Årskontrakt på italienskcoaching

For sangere, dirigenter og instruktør kan der indgåes en eksklusivaftale på operacoaching af alt dit italienske materiale i en sæson.

“Forretningsadfærd på kryds af kulturer”

Skal du bruge italiensk i forretningsøjemed, er det en god investering at lære at forstå din italienske kunde eller partners forretningskotumer og -mentalitet.

“Vær opdateret om Italiens situation!”

Følg som øvet et forløb, hvor du holder dig ajour med de italienske nyheder. Vi læser ugens aviser og månedens magasiner og debatterer sammen på italiensk om Italiens tilstand, udfordringer og aktualiteter.

“Italiensk musik.”

Interesserer du dig for italiensk musik? Vi gennemgår de sange og genrer, du bedst kan lide – om det er San Remo Festivalvinderne, opera, eller dét italienerne hører i dag.

“La dolce vita.”

Nogle nøgleord i den italienske kultur er nydelse, skønhed, tid og kærlighed. På dette forløb kommer vi omkring mad (egnsretter, vine, kaffe og is), kunst og mode (il made in Italy), påklædning og opførsel (fare la bella figura), naturen og sanserne.

“H.C. Andersens eventyr.”

I et litterært forløb, udvælger du dine yndlingseventyr, som vi læser sammen på italiensk, som grundlag for tekstanalyse. Vi dykker ned i Andersens forfatterskab, hans liv og fortællestil, sproglige virkemidler og moraler.

“Italienske fester og helligdage.”

Bliv kendt med de lokale, italienske “sagre” (religiøse fester og folkefester). De er værd at rejse efter – især i høstperioder, hvor man fx. fejrer olivenhøsten, trøffelhøst, jordbærfest og andre nydelsesfulde lokalfester.

“Talefærdighed.”

I et talefærdighedsforløb lægges der vægt på den flydende samtale, med fokus på alle de små udråb, vendinger og udtryk man kan anvende for ikke at “gå i sort” eller for at undgå en pinlig tavshed.

“Il cinema italiano.”

I dette forløb introduceres du for de forskellige perioder og genrer inden for italiensk film. Du udvælger de film, der interesserer dig mest, som vi ser sammen, gennemgår sprogligt og taler om på italiensk.

“Grammatik.”

Måske føler du, at du egentlig taler meget godt italiensk, men at der alligevel er nogle grammatiske regler, der ikke er helt på plads? Eller trænger du bare til at repetere, før du går videre på næste niveau? Få grammatikken grundigt gennemgået, som det passer dig bedst: fx et kortere forløb eller en kursusdag, privat eller mindre hold.

Læs hvad folksiger til minundervisning

Læs referencer