Opera-introduktioner

Skal du ind og se en italiensk opera kan det være en idé at blive fortrolig med forestillingen med en optakt hos Italiensk Sprogcoaching. Introerne sætter jeg sammen udfra dit operakendskab.

Er du entusiast og operaelsker og kender operaen udenad, indfører jeg dig i den sproglige verden, så du får den ekstra fornøjelse at forstå præcist, hvad der bliver sunget. Tekstanlæg er ligesom undertekster på tv begrænset af et bestemt omfang og misser meget af den fine poesi.

Kender du ikke så meget til opera, men vil gerne tages ved hånden og introduceres til denne verden, indfører jeg dig i operaens historiske ramme, miljø, personager og drama, og vi hører de vigtigste arier, så du er godt klædt på til din forstilling. Forlæng glæden med dem du skal se opera med og kom til hyggelig intro med spumante og chokolade!

I den nye sæson (2022/2023) er der heldigvis en masse italiensk på programmet.

Det Kongelige Teater opfører klassikerne:

  • Rossini: Askepot (11/9 – 26/10 2022)
  • Verdi: La Traviata (10/1- 3/6 2023)
  • Mozart: Così fan tutte (9/2 – 28/2 2023)
  • Verdi: Aida (2/3 – 30/4 2023)
  • Monteverdi: Orfeo (24/3 – 5/4 2023) i samarbejde med Concerto Copenhagen

Den Jyske Opera opfører deres gæstespil “La Vendetta/I Pagliacci” (Hamerik/Leoncavallo) på Det Kongelige Teater d. 7. og 8. november.

Buon divertimento!


“Laura har “omvendt” mig – efter pragtfuld, fascinerende, professionel, følelsesladet og gennemarbejdet operaintro til Tosca, fik jeg en oplevelse i Operaen, der for altid har ændret mit syn på opera. TAK Laura!! Det bør fremover være obligatorisk at lægge vejen forbi dig før en operaforestilling. Brava!”

— Carina Graversen

"Vi havde i Italiensk Kandidatforening inviteret Laura til at komme og holde et foredrag om italiensk opera. Laura var utrolig velforberedt og mødte op med professionalisme og stort engagement, som smittede af på tilhørerne. Der er ingen tvivl om, at Laura kender sit stof ned i mindste detalje, og hun formår at formidle det på en interessant og inspirerende måde. Hendes foredrag var veltilrettelagt og struktureret og vekselvirkningen med at afspille udvalgte arier gav en fin fornemmelse for stemningen og de sproglige finurligheder i stykket. Vi fik en god introduktion til den italienske operatradition og til operaen ”Alcina” i særdeleshed. Vores medlemmer var efterfølgende meget tilfredse med arrangement, og Laura får min varmeste anbefaling."

— Helle Aistrup, Bestyrelsesformand i Italiensk Kandidatforening

Praktisk

Pris: 3.300,-


Antal deltagere til private intro’er hos Laura: Max 4Varighed: ca. 1 1/2 time inkl. spørgerunde Booking & kontaktLaura ValesinItaliensk Sprogcoachingmobil: +45 29707554mail: info@italiensksprogcoaching.dk For større forsamlinger, kontakt mig venligst for et tilbud.