La dolce vita-formlen

Jeg har udviklet La dolce vita-formlen til dig, der længes efter Italien og den italienske livsstil, for at du nemt kan tilføje nogle italienske elementer i din danske hverdag og dermed leve det søde liv - lige her, i Danmark.

Som dansk-italiener med dobbelt kulturel og sproglig baggrund har jeg ’dissekeret’ det italienske dna og præsenterer hermed den italienske livsførelse som 7 italienske leveregler, du kan lade dig inspirere af. Hvert punkt rummer mange eksempler og øvelser, som jeg holder foredrag om og coacher i 1:1.
Det er ikke nogen streng kur eller udmattende livsstilsændring. Hele pointen er, at det skal være enkelt og passe til dit liv og dit tempo. La dolce vita er en tilgang til livet, en livsstil, et mindset. Og det starter med din kærlige beslutning om, at livet godt må være let og sødt i sit udgangspunkt.

Følg med på Instagram på @ItalienskGuru for daglige italienske drys, og hashtag gerne #ladolcevitaformlen med dine bidrag og idéer til andres glæde og inspiration!

Rigtig god fornøjelse med at forsøde dit liv…

Download de 7 italienske levereglerDownload artikel om La dolce vitaKøb interview om de 7 italienske levereglerDownload: La dolce vita-hjuletDownload: La dolce vita-formlen på moderskabet

1.100,- /  60 min.

1:1-coaching "La dolce vita-tjek"


Lad mig hjælpe dig med at se dit liv med italienske øjne. Hvor dolce er det? Og hvor kan der sættes ind? Jeg anvender min dolce vita-formel til et give dig inspiration til en lettere og luftigere hverdag, hvor dét der betyder noget for dig, får lov til at fylde.

Skriv til mig
"Tak for en meget inspirerende samtale. Jeg har især taget punkterne om familie og tid til mig. Jeg nyder at være mere nærværende og kysser lidt ekstra på mine børn. De varmeste anbefalinger til dig." - Pernille Mortensen
"Tak, Laura, for din fine og konkrete måde at åbne mine øjne for de dybere lag af den italienske livsførelse! Især tog jeg med mig, hvordan alle gøremål i løbet af dagen er lige vigtige og tæller lige meget - og at nydelsen i og af hvert øjeblik aldrig kan skade. Her gik jeg og troede, at jeg havde godt fat om den Italienske kultur. Jeg tog fejl. Du har givet mig redskaberne til aktivt at gøre mit eget danske liv mere ‘dolce’, når tankerne længes efter bjergtoppe, azurblå søer og gelato". -Bettina Møller Jensen - coach, forfatter og forelsket i Italien

15.000,- / 2 timer inkl. spørgerunde

Foredrag "La dolce vita-formlen"


Bliv klogere på den italienske tilgang til livet, hvor værdier som nydelse, enkelthed, lidenskab og skønhed er helt essentielle for 'et liv med tid til livet'. Mange søgende danskere har været kloden rundt for at inspireres til mere ro og dybde i livet. Og så har vi denne guldgrube lige syd for os! Dén fører jeg jer ind i via min formel på det søde liv.

Skriv til mig

Kontakt mig for forløb og pris

Rådgivning i virksomheder


La dolce vita-formlen er mit besyv til øget medarbejdertrivsel i en tid, hvor alt for få trives, og alt for mange sygemeldes. I min virksomhedsrådgivning arbejder jeg typisk både med teamet og de enkelte medarbejdere for at lave en samlet og en individuel indsats i den enkeltes liv på arbejdspladsen.

Skriv til mig

Konkurrence

Vind et La dolce vita-tjek! Hvor 'dolce' er dit liv?

Hvad betyder "Il dolce far niente"?At prioritere nydelse i hverdagen...