Slip din indlæring fri

Hvad nytter det at lære, hvis man er bundet af mentale blokeringer? At sætte sin indlæring fri og vide, hvordan man personligt lærer bedst, samt hvad der eventuelt holder én tilbage, er essentielt for at få glæde af dét, man har kastet sig over at lære - hvad end det er. Og glæde ved indlæring er i øvrigt essentielt for lagring af stoffet i hjernen.

Jeg har skabt konceptet “Slip din indlæring fri”, der adresserer optimeret læring. For læring sker hele livet og særligt i disse brydningstider, hvor vi alle er nødsaget til jævnligt at genopfinde os selv og kunne indgå i nye og anderledes sammenhænge.
Konceptet består af flere ting i uvilkårlig rækkefølge: bog, videokursus, inspirationskort, podcast og facebook-gruppe (hvor du kan dele refleksioner og indlæringsopdagelser). Du kan starte et sted og gå i gang selv og/eller måske sammen med en studiepartner. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig for 1:1-coaching.

Køb videokursusKøb bogenKøb inspirationskortene

Lyt gratis til min podcast
Apple
Podimo
Spotify
Soundcloud

Join min Facebook gruppe
Slip din indlæring fri

1.100,- /  60 min.

1:1-coaching


Lad mig hjælpe dig med at blive bevidst om dine blinde punkter i forhold til din indlæring.Ingen udfordringer er unikke - alle støder på de samme mentale benspænd på deres rejse fra begynder til flydende - og alle kan de opløses, så du genfinder glæden og letheden ved dét, du er i gang med at lære og dygtiggøre dig i. Sæt din indlæring fri!

Skriv til mig