Slip din indlæring fri

Hvad nytter det at lære, hvis man er bundet af mentale blokeringer? At sætte sin indlæring fri og vide, hvordan man personligt lærer bedst, samt hvad der eventuelt holder én tilbage, er essentielt for at få glæde af dét, man har kastet sig over at lære - hvad end det er. Og glæde ved indlæring er i øvrigt essentielt for lagring af det nye i hjernen.

Jeg har skabt konceptet “Slip din indlæring fri”, der adresserer optimeret læring. For læring sker hele livet og særligt i disse brydningstider, hvor vi alle er nødsaget til jævnligt at genopfinde os selv og kunne indgå i nye og anderledes sammenhænge.
Konceptet består af flere ting i uvilkårlig rækkefølge: bog, videokursus, inspirationskort, podcast og facebook-gruppe (hvor du kan dele refleksioner og indlæringsopdagelser). Du kan starte et sted og gå i gang selv og/eller måske sammen med en studiepartner. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig for 1:1-coaching.

Køb videokursusKøb bogenKøb inspirationskortene

Lyt gratis til min podcast
Apple
Podimo
Spotify
Soundcloud

“Jeg vidste med det samme, at det var indlæring på et helt andet niveau, end jeg har hørt om før. Det var simpelthen smukt og livsbekræftende. Jeg glemte ofte undervejs, at jeg lyttede til en podcast om det lidt kedelige ord: indlæring. Jeg fik straks lyst til at leve med mere nydelse, og fik selvfølgelig også endnu mere lyst til at lære det italienske sprog… med det hele. Det var en nydelse at lytte til dig. At lære italiensk af dig, sammen med dig, og senere fuldføre min rejse til Assisi er for mig begyndelsen til et liv med mere lidenskab. Tak!” – Jesper Holm-Nielsen

Join min Facebook gruppe
Slip din indlæring fri

1.100,- /  60 min.

1:1-coaching


Lad mig hjælpe dig med at blive bevidst om dine blinde punkter i forhold til din indlæring.Ingen udfordringer er unikke - alle støder på de samme mentale benspænd på deres rejse fra begynder til flydende - og alle kan de opløses, så du genfinder glæden og letheden ved dét, du er i gang med at lære og dygtiggøre dig i. Sæt din indlæring fri!

Skriv til mig