Cookie , privatlivspolitik og købsbetingelser

Hvad er cookies?
En cookie er et lille dokument, som gemmes på din computer, når du besøger en hjemmeside. En cookie er ikke et program eller en virus, som kan skade din computer.

Jeg anvender cookies for at:
Optimere oplevelsen af hjemmesiden plus til trafikmåling, så jeg ved hvor mange, der besøger min side.

Selvom der er placeret en cookie på din computer, kan jeg på ingen måde se:

  • Hvilke websites, du ellers besøger på nettet
  • Betalingskortoplysninger
  • E-mails og dokumenter på din computer

Jeg kan med andre ord ikke se noget, der ikke har med din færd på italiensksprogcoaching.dk at gøre.

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Sådan undgår jeg cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem.

Dine mail oplysninger
Jeg sender ikke uge-nyhedsbreve ud, da alle mine nyheder primært deles på sociale medier. Så følg mig endelig dér (link til instaprofil og fb.side).

En gang i mellem er der særlige ting og nye tiltag, jeg gerne vil dele med dig, som jeg gerne vil kunne sende ud på mail, så jeg ved, du er orienteret. Derfor gemmer jeg dit navn og din email på min mailingliste, efter du selv har oplyst dem og dermed samtykket.

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Du kan altid skrive til mig og bede om at blive fjernet fra listen.

Købsbetingelser

Kursusforløbets omfang aftales mellem parterne: Italiensk Sprogcoaching v/Laura Valesin og den/de respektive kursist(er). Kursisten bestemmer selv antallet af lektioner, der tilsammen udgør kurset, og så snart dette er bekræftet af kursisten, fremsender Italiensk Sprogcoaching faktura til betaling forud for kursusstart. Lektionerne kan altid inden for 36 timer aflyses, hvorefter der mellem parterne aftales en erstatningsgang. Undervisning, der aflyses senere end 36 timer, betragtes som afholdt undervisning. Ubrugte lektioner refunderes ikke. Ej heller kan et kursus sættes på pause på ubestemt tid.